Жительки Стрийщини відправили на фронт Різдвяну вечерю та домашні страви

За сприяння односельців та спонсорів вони приготували для воїнів тонни вареників, кутю, випічку та інші традиційні ласощі.

Згуртувала і зібрала жінок з села Конюхів Грабовецько-Дулібівської ТГ громадська активістка Ірина Левицька.

За сприяння односельців та спонсорів раніше дівчата приготували і відправили захисникам десятки тисяч банок тушківки, тонни вареників, зразів, пельменів, голубців, м’ясних виробів, випічки та ін.

А щоб наші воїни на Різдво хоч трішки відчули домашню атмосферу, «Конюхівські ґаздині» вирішили приготувати для них Різдвяні страви. У три етапи на фронт відправили кутю, сухий набір для грибної юшки, вареники та голубці з грибною підливою, печену і мариновану рибу, мариновані гриби і, звичайно, пампушки. Усі страви надійно упакували, щоб зберегти до святої вечері.

Жительки Стрийщини також планують готувати для захисників і захисниць і щедру вечерю.

Переглядів: 0