Зустріч з представниками Львівського державного університету внутрішніх справ

16 жовтня 2019 року у Завадівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулась зустріч представників Львівського державного університету внутрішніх справ з учнями нашої школи з метою профорієнтації та профілактики правопорушень.

Начальник відділу профорієнтаційної та комунікативної роботи ЛДУВС Роман Миколайович Янович разом зі своїм колегою Ігорем Олексійовичем Єсипом провели профілактичну бесіду з метою запобігати правопорушенням серед учнівської молоді та запропонували старшокласникам переглянути соціальний ролик « СТОП Bullying».

Завідувач кафедри іноземних мов та культури фахового мовлення Ірина Юріївна Сковронська та викладач німецької та англійської мов Мирослава Михайлівна Рій, розповіли про особливості та важливість вивчення іноземних мов.

Також викладачі університету розповіли учням про особливості вступу та навчання у їхньому виші, подарували учням буклети, календарі, закладки з інформацією про даний заклад.

Дякуємо представникам ЛДУВС за змістовну інформацію та цікаву зустріч з нашими вихованцями. Будемо чекати нових зустрічей та із задоволенням співпрацюватимемо.

Переглядів: 72