Чемпіонат Львівської області з шахів у місті Новояворівськ.

У вихідні дні, 22 та 23 вересня 2018 року, відбудеться комплексний Чемпіонат Львівської області з шахів у місті Новояворівськ.

Урочисте відкриття та початок об 11.00 год.

У змаганнях беруть участь збірні команди районів області та міст обласного значення, обласний центр представляє команда району міста (переможець міських змагань). До участі в змаганнях допускаються команди згідно із іменними заявками.
Склад команди:
– дорослі: 2 чол. та 1 жін. (2000 р.н. та старші);
– ветерани: 2 чол. та 1 жін. (1978 р.н. та старші);
– люди з інвалідністю (незалежно від нозології): 2 чол. та 1 жін.;
– 2 представники.
Кожен учасник бере участь в змаганнях тільки в одній віковій групі.
До участі допускаються команди згідно Положення про обласні комплексні змагання, за програмою: ХХVІІ спортивних Ігор Львівщини, XІ обласних ігор ветеранів спорту та IV Спортивних ігор серед людей з інвалідністю, при наявності відповідних документів. При відсутності іменної заявки (встановленої форми), паспорта (копії паспорта), для людей з інвалідністю – копія пенсійного посвідчення, учасник не допускається до змагань.

Турнір проводиться за швейцарською системою в 9 турів за правилами швидких шахів
(22 вересня 2018 року відбудеться 5 турів, 23 вересня – 4 тури). Контроль часу – 15 хв. кожному з учасників на партію + 10 секунд за кожний зроблений хід.

Команди переможці та призери змагань нагороджуються грамотами та кубками. Спортсмени переможці та призери змагань нагороджуються медалями та грамотами.

Переглядів: 133